Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1. Váratlan hírek

2011.08.01

 Elena fáradtan nézett ki a kora reggeli órákban az ablakán, mikor meglátta, hogy Damon épp behajt a kocsi feljáróra. Nagyon örült a fiú érkezésének, mivel azóta, hogy Stefan elhagyta őt, csak ő rá tudott támaszkodni.  Jeremynek is épp elég baja van, hiszen szellem formájában visszatértek a már meghalt vámpír barátnői, Anna és Vicki. Damonnel úgy döntöttünk, hogy Jeremyvel együtt hozzáköltözünk, mert nála nagyobb biztonságban lennénk.  Elena boldogan leszaladt üdvözölni barátját, mivel már együtt járnak. 1 év telt el Stefan eltűnése óta, de ha úgy vesszük nem is tűnt el, hanem önszántából ment Klausszal, mert ha igazából szerette volna Elenát, akkor itt maradt volna vele és Damonnel. Igaz akkor lehet, hogy menekülniük kellet volna, úgy ahogy Ketrin tette eddig, de legalább együtt lettek volna ők hárman.

-          Szia drágám, már nagyon hiányoztál – mondta örömében a lány, majd gyengéden megcsókolta kedvesét.

-          Ahogyan te is nekem, hisz tudod. Na, de menjünk, pakoljuk be azt a pár doboz, ami még van. Amúgy tudtad, hogy az öcséd nagyban szerelmeskedik a mi szobánkban Boonieval?

Megfogta barátnője kezét, s bementek az üres házba, eltekintve attól a pár darab doboztól, amit még nem vittek el a Salvatore házba.

-          Nem, nem tudtam, de most elég sok baja van neki is. Szóval hagy élvezze ki azt a kis időt, amije van.

-          Ha te így gondolod, nekem is jó. – tette hozzá a véleményét Damon.

Elena gondolataiba merülve kezdte el a pakolást. „Damon nagyon megváltozott ez alatt az egy évben. Nem hittem volna, hogy egyszer azt fogom gondolni, hogy szeretem őt, de most már abban is biztos vagy, hogy nem csak szeretem, hanem szerelmes is vagyok belé, még jobban, mint Stefanba voltam akkoriban. Szerintem készen áll arra, hogy elmondjam neki a nagy hírt.” Abbahagyta a lány a pakolást és szerelme felé fordult.

-          Damon, szeretnék neked valami fontosat mondani. – vágott bele a lány.

-          Ahogyan én is, szóval akkor kezdem én, ha nem baj. – Valamit elkezdett keresni a dzsekije zsebében, végül egy kis dobozkát húzott elő. – Elena, lennél a feleségem? – kérdezte a szívdöglesztő mosolyával a fiú.

-          Háát persze hogy, de akkor most én is el szeretném mondani, amit akartam. – nagy levegőt vett majd elkezdte. – Damon terhes vagyok.

-          Hogy mi? Hiszen ez nagyszerű. Szerencse, hogy ez a vámpíroknál nem veszélyes. És azt már tudod, hogy milyen lesz a nemük? – kérdezte felcsigázva a lányt.

-          Igen, amúgy ikrek lesznek. Az egyik fiú a másik pedig lány. – válaszolt mosolyogva Elena.

-          Ez egyszerűen eszméletlen, de tudod, hogy mennyire örülök. Viszont van egy rossz hírem is. – Újra belenyúlt a zsebébe, és egy levelet vett elő. – Ezt majd olvasd el! De előbb feladom a drága mennyasszonyomra a gyűrűjét. – egy szív alakú gyémántgyűrűt emelt ki a dobozból, majd a lány gyűrűs ujjára helyezte.

-          Damon, hisz ez gyönyörű. – ugrott a fiú nyakába Elena, s gyengéden elkezdte csókolgatni a nyakát, majd feljebb vándorolt a szájára. Damon felkapta a lányt, s felvitte az első szobába, amit talált. Rádobta a kacéran mosolygó Elenát az ágyra, aztán ő is követte. Szenvedélyesen csókolták egymást, közben pedig megváltak a felesleges ruháktól.  Damon abban a percben magáévá tette a lányt. Eddig sose tudott rájönni, hogy Elena, hogyan tud minden szépséget felülmúlni a szeretkezésben. Hiszen olyan szenvedélyes, de egyben gyengédséget is sugároz kifelé.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

:)

(:), 2011.08.22 11:10)

én már nagyon várom a foltatásd
kérlek folytasd mihamarab:)

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

(bemo, 2011.08.22 11:08)

folytasd!!!

!!

(ági, 2011.08.07 10:11)

Ha nem folytatod én is abba hagyom!

folytit!!!

(Letty, 2011.08.02 14:30)

Én már nagyon várom a folytatását. Remélem nem vagyok egyedül.

 

 


Utolsó kép


JulcsiiiArchívum

Naptár
<< Szeptember >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Statisztika

Online: 2
Összes: 218019
Hónap: 4536
Nap: 144